Takaisin: Tuotteet

Ouman EH-800B Lämmönsäädin

Tulosta
Älykäs lämmönsäädin omakotitaloihin
Myyntihinta 381,07 €
Myyntihinta ilman veroja307,31 €
Alennus
Veron summa 73,76 €
Hinta / kg:
Kuvaus

Ouman on kehittänyt uuden sukupolven pientalon lämmönsäätöjärjestelmän, OUMAN EH-800B:n. Tuotekehitystyö on pohjautunut pitkäaikaiseen kokemukseen ja asiakaspalautteeseen, jota Oumanilla on jo yli 20 vuoden ajalta. Ouman EH-800B soveltuu vesikeskuslämmitteisiin taloihin. Lämmönlähde voi olla mikä tahansa: öljy, sähkö, pelletti, aurinko, kaukolämpö jne. Lämmönsäädin säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta. Energian säästö perustuu siihen, että lämmitysjärjestelmään menevän veden lämpötila on juuri lämmitystarvetta vastaava. Yhden asteen muutos huonelämpötilassa merkitsee noin 5% energiankulutuksessa.

EH-800:n edullisempi rinnakkaismalli. Laite on muilta osin sama kuin EH-800, mutta sitä ei voi liittää internetiin / lähiverkkoon.

 

Katso usein kysytyt kysymykset Ouman tuotteista

 

Helppo, nopea asennus ja käyttöönotto

EH-800B sopii yleisimpiin kattila- ja varaajaventtiileihin. Lisävarusteena on myös saatavana asennussarjat Belimon kaukolämpöventtiiliin sekä Esben VRG-venttiiliin. Asennus ei vaadi erikoistyökaluja ja sen voi tehdä myös itse. EH-800B:ssa on valmiit perusasetukset erilaisille lämmitystavoille. Kytkettyäsi säätimeen virran ensimmäisen kerran, valitset vain näytöltä talosi lämmitystavan ja käyttö voi alkaa.

 

Lue lisää, tai lataa ohjeet jo hankittuun laitteeseen:

Ouman dokumenttipankki >>>